Search Engine Optimisation

Wat is SEO?

SEO (Search Engine Optimization) is het proces om je website te optimaliseren voor zoekmachines, zoals Google, om organische zoekresultaten te verbeteren en de zichtbaarheid van je website te vergroten.

Volgende stappen maken jouw SEO tot een succes!

  1. Keyword research: Samen met u voeren we een  onderzoek naar de zoekwoorden en onderwerpen die relevant zijn voor je website en die gebruikers waarschijnlijk zullen zoeken.

  2. Content strategie: we bepalen hoe je relevante en waardevolle inhoud zult creëren en publiceren die aansluit bij je zoekwoorden en onderwerpen.

  3. Website structuur en technische optimalisatie: We zorgen voor een duidelijke en logische website-structuur en optimaliseren de technische aspecten, zoals de snelheid van de website, meta-descripties, header-tags, enz.

  4. On-page optimalisatie: Optimalisatie van elke pagina op je website door de juiste zoekwoorden te gebruiken en interne links te creëren.

  5. Off-page optimalisatie: Vergroot de autoriteit en vertrouwen van je website door externe links te verzamelen van relevante en hoogwaardige websites.

  6. Meten en bijstellen: Het meten van de resultaten van de uitgevoerde SEO-inspanningen en bijstellen waar nodig om de resultaten te verbeteren.

Nood aan een op maat gemaakte aanpak?

Over ons

MAXSAR VOF
Houtvoortstraat 56
9170 Sint-Gillis-Waas
hello@digital-lion.be
BE0733691172

© 2023 Digital-lion All Rights Reserved